måndag 8 oktober 2012

Nyheter från Hollywood

Fler Hollywood-babies har sett dagens ljus. Jag måste säga att det är nya intressanta val i kändisdjungeln. Ser fram emot att höra vad Adele och Shakira väljer för namn men det är framtida starbabies. Här kommer den senaste skaran:

Drew Barrymore med make fick sin lilla dotter som de döpt till Olive. Supergulligt. Gillar Olive. I USA är det ett "gammal-tant" namn som är på väg tillbaka. Reese Witherspoon med make fick sin son nyligen och de valde att döpa honom till Tennessee James. Ovanligt men spännande plats-namn.  Passar Reese som är en klassisk southern belle. En av de ökända Hanson-bröderna (Minns ni hitten "Mmmbop"?) och hans hustru Natalie fick sitt femte (!) barn i veckan. Dottern ska heta Wilhelmina Jane och har syskonen Ezra, Penelope, River och Viggo. Fint och klassiskt val. Jag gillar ju som bekant Jane. Namnet hör ihop på något slags anti-sätt med syskonen. Det är fina val alla fem men tycker Penelope inte passar in med de andra som känns lite lantligt chica om ni förstår vad jag menar.

True Blood skådespelarna Anna Paquin och hennes vampyrman Stephen Moyer välkomnade sina tvillingar nu i september, tydligen några veckor för tidigt. Det är intressant att dom varken gått ut med kön eller namn till skillnad från de flesta andra megakända par. Barnen behandlas på neonatal-avdelning och vi får hoppas att allt kommer gå bra för dom. Det måste vara jättejobbigt att vara nybliven mamma och ha små bebisar på neonatalavdelning med paparazzis utanför. Men jag kan ändå inte låta bli att vara nyfiken. Det ska ändå bli spännande att höra vilka namn de väljer.

Namn som påminner om Olive: Olivia, Olivier, Odette, Odille, Ofelia.

Namn som påminner om Tennessee: Tenn, Tennyson, Timo, Tino

 Namn som påminner om Wilhelmina: Willa, Wilma, Wilda, Winnie, Winola, Winona, Wendy.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar